Skedina e Ditës – 10 Korrik

Futboll – Parashikimi i dites – 10 Korrik

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll France vs Belgjike Gol\Gol\3+ 2.38
Futboll Flora vs Hap.Beer Sheva 2\2 2.00
Futboll Alashkert vs Celltic 2+\PJ1 2.65
Futboll Drita vs Malmo 2\3+ 2.18
Koeficenti final 27.50

 

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.