Skedina e dites – 11 Qershor

Futboll – Parashikimi i dites – 11 Qershor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Senegal vs Reo.Kore Gol\3+ 3.35
Futboll Belgjike vs Kosta Rika 2+Pj1 2.50
Futboll Tromso vs Rosenborg 2 2.00
Futboll Varnamo vs Jonkopings Gol\3+ 2.28
Koeficenti final 38.19

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.