Skedina e Ditës – 12 Korrik

Futboll – Parashikimi i dites – 12 Korrik

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Partizani vs Maribor 2\3+ 3.19
Futboll Rudar vs Tre Fiori 2+\PJ1 2.20
Futboll Derry City vs Din. Minsk 2\2 2.50
Futboll Ventspils vs Luftetari Gol\Gol\3+ 2.28
Koeficenti final 40.00

 

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.