Skedina e dites – 12 Qershor

Futboll – Parashikimi i dites – 12 Qershor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Japoni vs Paraguaj 1 2.60
Futboll Poloni vs Lituani 1\3+ 1.88
Futboll HJK Helsinki vs Mariehamn 2+\Pj1 2.40
Futboll Lahti vs Honka 1 2.25
Koeficenti final 26.40

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.