Skedina e dites – 13 Qershor

Futboll – Parashikimi i dites – 13 Qershor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll BATE vs FC Gomel 4+ 2.90
Futboll Palermo vs Frosinone 1 2.30
Futboll HIFK vs KPV Kokkola Gol\3+ 2.13
Futboll Numancia vs Valladolid 3+ 2.30
Koeficenti final 32.83

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.