Skedina e Ditës – 15 Shtator

Futboll – Parashikimi i dites – 15 Shtator

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Tottenham vs Liverpool 2 2.50
Futboll RB Leipzig vs Hannover 1\3+ 2.23
Futboll Inter vs Parma 2+\PJ1 2.40
Futboll Valencia vs Betis 1\3+ 2.67
Koeficenti final 35.72

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.