Skedina e Ditës – 16 Korrik

Futboll – Parashikimi i dites – 16 Korrik

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Malaga vs Nott.Forest 1 2.30
Futboll Halmstadt vs Crystal Palace 2 1.40
Futboll Zaglebie Sos vs Sleza Wroclaw 1 1.30
Futboll Merthyr Town vs Carmarthen Town 1 2.05
Koeficenti final 8.58

 

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.