Skedina e Ditës – 18 Gusht

Futboll – Parashikimi i dites – 18 Gusht

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Chievo vs Juventus 2+\PJ1 2.55
Futboll Chelsea vs Arsenal Gol\Gol\4+ 2.92
Futboll Barcelona vs Alaves 1\1\4+ 2.16
Futboll Lazio vs Napoli Gol\Gol\3+ 1.79
Koeficenti final 28.22

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.