Skedina e Ditës – 18 Korrik

Futboll – Parashikimi i dites – 18 Korrik

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Qarabag vs Olimpija Lju 1\1 2.70
Futboll Sheriff Tiraspol vs Torpedo Kutaisi 1\3+ 2.02
Futboll Rosenborg vs Valur 2+\PJ 1 2.40
Futboll Celtic vs Alashkert 1\4+ 1.86
Koeficenti final 24.35

 

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.