Skedina e dites, 2 Dhjetor

Futboll – Parashikimi i dites – 2 Dhjetor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialistet dhe profesionistet e stafit te Livebast.com, portali i pare dhe i vetem shqiptar per parashikimet sportive.

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Caen vs Dijon 1 2.10
Futboll Hannover vs Heidenehim 1 1.85
Futboll Napoli vs Inter 1 1.85
Futboll Heracles vs NEC Nijmegen 1 1.85
Koeficenti final 13.2964

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.