Skedina e Ditës – 20 Shtator

Futboll – Parashikimi i dites – 20 Shtator

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Lazio vs Apollon 1\1\3+ 2.33
Futboll Marseille vs Ein. Frankfurt Gol\Gol\3+ 1.96
Futboll Dudelange vs Milan 4+ 2.15
Futboll PAOK vs Chelsea 2 1.85
Koeficenti final 18.16

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.