Skedina e dites – 30 Qershor

Futboll – Parashikimi i dites – 30 Qershor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll France vs Argjentine 3+ 2.70
Futboll France vs Argjentine Argjentina KO 2.20
Futboll Uruguai vs Portugali Gol\Gol\3+ 3.55
Futboll Uruguai vs Portugali Uruguai KO 2.25
Koeficenti final 47.45

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.