Skedina e Ditës – 7 Shtator

Futboll – Parashikimi i dites – 7 Shtator

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialiste dhe profesioniste duke studiuar ndeshjet dhe koeficientet e kompanive me presitigjioze ne Bote

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Shqiperi vs Izrael 1 2.30
Futboll Azerbajxhan vs Kosove X-2\DSH 1.59
Futboll Itali vs Poloni Gol\Gol\3+ 2.96
Futboll Turqi vs Rusi Gol\Gol\3+ 2.80
Koeficenti final 30.31

 

 

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.