Skedina e dites – 8 Qershor

Futboll – Parashikimi i dites – 8 Qershor

Skedina e dites eshte e pergatitur nga specialistet dhe profesionistet e stafit te Livebast.com, portali i pare dhe i vetem shqiptar per parashikimet sportive.

 

Futboll – Ndeshjet per sot dhe Koeficentet Skedina e Dites

Sporti Vendasit Miqte Zgjedhja Koeficent
Futboll Kroaci vs Senegal 3+ 2.20
Futboll Zvicer vs Japoni 1\3+ 3.09
Futboll Gjermani vs Arabia Saudite 4+ 1.67
Futboll UC Dublin vs Drogheda 1 2.05
Koeficenti final 23.27

Per te gjithe ju qe doni te luani nga kompjuteri juaj apo telefoni celular, Lottosport ofron mundesine e hapjes se llogarive personale.
Per tu njohur me porcedurat klikoni ketu ose ne faqen zyrtare te Lottosport

Tashme eshte e lehte te luash ONLINE ne faqen www.lottosport.com.al, kudo nga nje kompjuter apo telefon celular, mjafton te regjistroheni falas dhe te njiheni me oferten me serioze te basteve Online ne Shqiperi.