1

Skulptura te bera prej skrapi (Foto)

John Lopez kishte filluar karrieren e tij artistike duke punuar me bronz, deri ne momentin kur kishte mbetur pa kete material. Duke deshiruar qe te vazhdonte punen artistike, ai kishte shkuar ne fermen e xhaxhait te tij, ku kishte gjetur shume skrap metali.

Duke i bashkuar copat e metaleve qe i kishte gjetur ne ferme dhe duke i perpunuar ato te Lopez lindi nje stil i ri i artit. Dhe, qe nga ajo kohe, ky artist ka marre fame boterore per realizimin e sklpturave fantastike nga copat e ndryshme te metalit, qe po terheqin jo pak vemendjen e dashamireve te artit.