1

Solidaritet ne rrjetet sociale per Brukselin (Foto)

Solidaritet i pakufijshem ne rrjetet sociale si facebook, twitter, instagram per qytetin e Brukselit. Te shumte jane ata qe kane vendosur flamurin belg ne profilet e tyre apo shprehjen je suis charlie e kane modifikuar ne je suis Bruxelles.

Edhe personazhe VIP si aktori Antonio Banderas ka vendosur ne profilin e tij flamurin belg ku shkruhet Pray for Bruxelles.

Te ben pershtypje ky solidaritet me Belgjiken dhe jo me Turqine ku vetem gjate 2 javeve te fundit kane humbur jeten shume njerez per shkak te sulmeve terroriste te ISIS