Sondazh per Facebook: Si duket nje perdorues shqiptar i Facebook?

Cili eshte imazhi i nje perdoruesi shqiptar te Facebook-ut!

Sondazh per Facebook i organizuar per here te pare ne Shqiperi.

Merrni pjese ne hulumtimin tone ne internet. Si duket nje perdorues shqiptar ne Facebook? Sa kohe shpenzon ai ne rrjet? Cilat jane zakonet dhe rutina e tij e perditshme? Pergjigjet per keto pyetje dhe shume me teper do te jepen pas realizimit te studimit te pare ne lidhje me perdorimin e Facebook ne Shqiperi.

“Ne jemi duke inkurajuar te gjithe perdoruesit e Facebook per te shpenzuar pak nga koha e tyre dhe per te na ndihmuar te gjejme te dhena relevante qe mund portretizojne statusin aktual te perdorimit te Facebook ne Shqiperi. Per ta, ky do te jete nje kontribut i vogel per komunitetin por do te jete nje ndihme e madhe per ne “, – thote Gerti Boshnjaku, nga ekipi hulumtues.

Sondazhi per Facebook mund te gjendet ne linkun e meposhtem:

SONDAZHI PER FACEBOOK

Rezultatet do te jepen premiere ne ALLWEB, konferenca e Marketing-ut Dixhital, e cila do te mbahet me 20 tetor, ne Tirana Business Park. Pas kesaj, rezultatet do te publikohen per perdorim me te gjere.

Çdo i anketuar mund te behet fitues i nje bilete per konferencen. Ato qe do te perzgjidhen, me zgjedhje te rastesisshme, do te informohen jo me vone se 5 dite para konferences.

Gjithsej do jene 5 pjesemarres me fat ne hulumtim, te cilet do te marrin nga nje bilete per konferencen e pare te Marketing-ut Dixhital ne Tirane – Allweb.

Per me shume informacion ne lidhje me konferencen, ju lutem vizitoni allweb.al.

Ky artikull u publikua se pari tek www.businessmag.al