Sophie Reade, ish e dashura e Balotelli po shperthen…

Konsiderohet si nje bombe. Sophie Reade qe ne Angli shume media roze raportojne se ka pasur marredhenie me futbolliste si Cristiano Ronaldo dhe Mario Balotelli, vazhdon te jete ne qender te vemendjes te ketyre mediave dhe vazhdon te dale ne kopertinat e reviztave roze. Me nje fizik qe te le pa fryme, Sophie Reade eshte me te vertete nje bombe qe mund te shpertheje ne cdo moment.