Stadiumi i Rostov. Impianti modern që do të presë 4 ndeshje të Rusi 2018

Rostovi është gjithashtu një tjetër qytet pritës i eventit më të rëndësishëm të futbollit në botë. Me një popullsi prej më tepër se një milion banorësh, Rostovi është një qytet-port mjaft i bukur dhe i vizituar nga turistët.

Për tu njohur me koeficientët më të lartë në treg dhe për të Luajtur Online Kliko Ketu lottosport.com.al

Stadiumi “Rostov Arena” është rindërtuar nga e para gjatë periudhës 2014-2018, ndërsa ka një kapacitet prej 45 mijë vendesh. Edhe ky është një impiant mjaft modern, që do të presë 5 ndeshje të “Rusi 2018”, 4 prej të cilave të fazës në grupe dhe një të fazës së 1/8-ave, si më poshtë:

Brazil-Zvicër, 17 Qershor 2018
Uruguai-Arabi Saudite, 20 Qershor 2018
Koreja e Jugut-Meksikë, 23 Qershor 2018
Islandë-Kroaci, 26 Qershor 2018
Një ndeshje e fazës së 1/8-ave, 2 Korrik 2018