Stilolapsi fishek qe perdorte Gate Mahmutaj

Tirane – Nje fishek i stermadh eshte gjetur ne xhepin e Gate Mahmutajt, te arrestuarit kryesor dhe te dyshuarit kryesor per drejtimin e veprimtarise kriminale te zhvilluar ne Lazarat te Gjirokastres.
Plumbi i pazakonte qe ka perbere kuriozitet edhe per forcat RENEA, qe i vune prangat, ishte stilolapsi i tij dhe pikerisht, ai qe duket ne foto dhe eshte publikuar prej vete atyre.
Keshtu, kurioziteteve nga fshati i paeksploruar prej dhjetra vjetesh, Lazaratit, i eshte shtuar edhe ky objekt.