1. Pijet me ngjyrues artificial. Ndersa ne Europe dhe Japoni, perdorimi ngjyruesve artificiale tek ushqimet eshte rreptesisht i ndaluar, per shkak te demtimeve qe ato shkaktojne ne sistemin nervor si dhe ne gjendrat tiroide, ne SHBA, keto pije jane te lejuara. Por fale nje peticioni te nisur nga Sarah Kavanagh, nje studente e Mississippi-t, qe e shihni edhe lart ne foto, ky debat ka filluar tashme edhe ne SHBA

Te ndaluara ne Europe por jo ne Amerike (Foto)

Arme, ngjyrues, topless ne rruge, kafshe ekzotike…jane te pakten dhjete gjera te ndaluar ne Europe dhe ne shume vende te botes, por ne Shtetet e Bashkuara jane te lejuara. Lexojini se cilat jane: