Mike Tyson. Menjehere pasi karriera e tij ishte ne renie, Mike Tyson bleu nje tiger te bardhe Bengal per rreth $ 1000, te njejtin çmim qe shumica e njerezve do te paguanin per nje qen te racave te pastra.

Te pasurit dhe fiksimet e tyre te shtrenjta (Foto)

Kur ke para mund te blesh gjithcka. Kjo vlen per te pasur si Nicolas Cage, Beyonce apo kandidati per president te Amerikes, Donald Trump.

Jane njerez dhe si te gjithe kane dhe ata fiksimet e tyre. Ja se cfare kane blere dhe cfare kane bere keta te pasur.