Celine Dion ka shpenzuar 12,5 milione $ per ta kthyer oborrin e shtepise se saj ne Florida, ne nje park ujor.

Te pasurit dhe fiksimet e tyre te shtrenjta (Foto)

Kur ke para mund te blesh gjithcka. Kjo vlen per te pasur si Nicolas Cage, Beyonce apo kandidati per president te Amerikes, Donald Trump.

Jane njerez dhe si te gjithe kane dhe ata fiksimet e tyre. Ja se cfare kane blere dhe cfare kane bere keta te pasur.