Lady Gaga ka blere $ 50,000 nje sensor elektro-magnetik per te ndihmuar te zbuloje fantazmen qe e ka perndjekur ate.

Te pasurit dhe fiksimet e tyre te shtrenjta (Foto)

Kur ke para mund te blesh gjithcka. Kjo vlen per te pasur si Nicolas Cage, Beyonce apo kandidati per president te Amerikes, Donald Trump.

Jane njerez dhe si te gjithe kane dhe ata fiksimet e tyre. Ja se cfare kane blere dhe cfare kane bere keta te pasur.