Telefoni i ri i Samsung do të kushtojë rreth 2000 dollarë

Ndoshta do t’ju duhet të filloni të kurseni nëse keni ndërmend të jeni një nga të parët që të merrni smartphone-ët e palosur Samsung Galaxy X, edhe pse ky është vetëm një emër i dhënë në këtë moment, një emër zyrtar nuk është konfirmuar.

Kjo për shkak se Kim Jang-yeol, kreu i hulumtimeve në Golden Bridge Investments parashikon se Galaxy X do të kushtojë rreth 2000 dollarë para subvencioneve të bartësve.

Shumë u tronditën me çmimin e kërkuar prej $ 1,000 për iPhone X kur filloi, kështu që duke shtuar afërsisht një mijë më shumë se kjo me siguri do ta dallojë Galaxy X nga shumica e konsumatorëve. Sidoqoftë, Galaxy X mund të jetë telefoni i parë i palosshëm në treg, kështu që do të bleni një pjesë të historisë.

Besimi i tanishëm është se Samsung do të fillojë prodhimin masiv të Galaxy X në Nëntor të këtij viti, përpara se ta zyrtarizojë atë në MWC 2019. Kompania është me sa duket më e interesuar të jetë “e para në botë” me një telefon të palosshëm dhe shitjet e pajisjes janë më pak të rëndësishme.