1. Samsung UN105S9 i lakuar 105 inç 4K Ultra HD 120Hz 3D Smart LED TV: 120,000 dollare

Televizoret me te shtrenjte qe jane prodhuar (Foto)

Sa kushton televizori juaj? Shumica e njerezve zakonisht shkojne ne dyqane, qofshin ato fizike apo online, shikojne per nje TV me karakteristikat me te fundit dhe me nje çmim te perballueshem per ta blere ate.

Megjithate, kjo nuk ka aspak rendesi per milioneret dhe miliarderet, pasi ata e dine mire qe sado te kushtoje ajo qe duan mund ta perballojne.

Keta jane TV me te shtrenjte qe jane blere ndonjehere: