Televizori qe njeh shijet e perdoruesve

Gjithmone ka qene nje ves biseda me televizorin per cdo kategori shikuesish. Sa protagoniste kemi pare qe prezantojne ne televizione te ndryshme dhe ne raste nervozizmi nuk kane cfare te bejne kur del ndonje fjale e padeshiruar nga goja?

E mira e kesaj ceshtjeje eshte qe televizori nuk mund te ktheje pergjigje. Ne forumin Samsung Forum ne Montecarlo jane prezantuar televizoret e pare inteligjente qe premtojne se do te kuptojne gjuhen per te gjitha ditet dhe do t’i pergjigjen komandave zanore te perdoruesve.

Duke qene frut i teknologjise aziatike, televizoret e zgjuar do te evitojne me finese cdo fyerje nga ana e spektatorit ne fusha futbolli, emisione, etj. Ndersa per te tjerat do te kryejne thjesht detyren, do te dine programet me filma qe do te transmetohen, mjafton t’i pyesni me ze te larte.

Po ashtu me ze do te mund ta ndizni dhe ta fikni televizorin. Objektivi i gjigandit korean, lider global ne konsumin e elektronikes, eshte qe televizori te behet qender i nje universi multimedial, te permbaje shume platforma si, dekoder, kompjuter, tablet, smartphone, etj.

Keshtu qe ky televizor do te jete ne gjendje te memorizoje shijet e perdoruesve dhe t’i propozoje programet qe i pershtaten. Me ane te ekranit po ashtu do te keni mundesi te lidheni me rrjetet sociale.