Terhiqet shorti per cerekfinalet e Championsit

Lidhur me artikullin:

Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Monako, Porto, PSG, Juventus, dhe Bayern Munchen, jane skuadrat qe  kane arritur çerekfinalen.

 

Ja çiftet e çerekfinales:

1. PSG – Barcelona

2. Atletico Madrid – Real Madrid

3. Porto – Bayern Munchen

4.Juventus – Monako