7

Ti ngjash nje personazhi te filmave vizatimor (Foto)

Pesonazhet e filmave vizatimore si Elsa, Pocahontas, shtriga te Borebardha apo dhe shume te tjere, jane personazhe qe i kemi pelqyer. Por keto personazhe duket se kane dhe sozite e tyre ne jeten reale.

Ne kete fotogaleri ju sjellim njerez qe jetojne ne Bote dhe u ngjajne shume ketyre personazheve