Disa thone se gruaja ishte e mallkuar qe te mos vdiste kurre, dhe endet akoma neper bote qe njerezit te shohin shenjat ne fytyren e saj dhe t’u vije keq per te. Disa te tjere thone se njerezit kane pare nje vajze te re shume te bukur, qe pyet “A jam e bukur?”. Menjehere pasi merr pergjigje pozitive, ajo heq masken kirurgjikale nga fytyra dhe u tregon shenjat e tmerrshme. Me pas ajo ben serish te njejten pyetje dhe ai qe nuk i pergjigjet me pozitivisht, perfundon i vdekur ne duart e saj.

Top 10 legjendat me te frikshme urbane neper bote

Gruaja me buze te prera

Eshte nje legjende urbane ne Japoni dhe Kine qe flet per nje grua te quajtur Kuchisake-Onna, e njohur ndryshe si gruaja me buze te prera. Disa thone se ka qene gruaja e nje samurai. Nje dite, ajo tradhetoi te shoqin me nje djale me te ri e te pashem. Kur u kthye i shoqi, pasi zbuloi tradhetine e saj, u zemerua dhe u terbua aq shume, sa mori nje shpate dhe ia preu buzet nga njeri vesh ne tjetrin. Disa thone se gruaja ishte e mallkuar qe te mos vdiste kurre, dhe endet akoma neper bote qe njerezit te shohin shenjat ne fytyren e saj dhe t’u vije keq per te. Disa te tjere thone se njerezit kane pare nje vajze te re shume te bukur, qe pyet “A jam e bukur?”. Menjehere pasi merr pergjigje pozitive, ajo heq masken kirurgjikale nga fytyra dhe u tregon shenjat e tmerrshme. Me pas ajo ben serish te njejten pyetje dhe ai qe nuk i pergjigjet me pozitivisht, perfundon i vdekur ne duart e saj.