Tre hapa te thjeshte per te pasur nje bel vital
Nese keni probleme me shtresat dhjamore ne pjesen e stomakut si dhe ijet me celulit, per ju eshte e domosdoshme ushqimi sipas menyres mesdhetare, ne te cilin ushqim perfshihen frutat dhe perimet e fresketa dhe sa me shume sallata.
 
Ja nje shembull i menyse ditore:
Mengjesi: 30 g flluska misri apo drithera me jogurt apo me qumesht me pak yndyre, 1 portokall.
Dreka: sanduic me dy rriska buke integrale, 50 g mish tune, disa gjethe te sallates se gjelber, 1 molle.
Darka: sallate me dy domate te vogla dhe 100 g mokarella, sallate me portokaj, 1 kivi dhe pak ananas.
 
Ushtrimet
Ushtrimet te cilat ju shkrijne dhjamin jane ato qe ndikojne ne qarkullimin e rregullt te gjakut dhe ne kete menyre hiqni qafe edhe celulitin. Pos ushtrimeve, secilen dite te lire duhet ta perdorni te ngisni bicikleten ne ajer te paster. Ushtrimet per nje trup me vital ne shikim te pare nese ju duken te thjeshta atehere mashtroheni. Ushtrimet duhet t’i kombinoni njera me tjetren, duke filluar me disa te tjera ne sallen e ushtrimeve por shumicen prej tyre ju mund t’i beni ne ambient te hapur.
Kryesorja eshte qe ushtrimet te jene ritmike. Kur te hame ne salle aty nenkuptohet noti i cili ve ne levizje secilin muskuj tuajin e ne ambient te hapur nenkupton te ngisni bicikleten si dhe te vraponi.
 
Perdorimi i preparateve per largimin e dhjamit dhe celulitit
Behet fjale per terapine me bashkekohore me ultratingull, e cila per nje kohe te shkurter jep formen e duhur trupit, duke shkaterruar qelizat dhjamore. Rezultatet jane te dukshme menjehere pas tretmanit, ngase hapesira e trajtuar e belit tauj mund te ngushtohet prej dy deri ne kater centimetra. Kjo menyre perdor valen e uleta te ultratingullit te cilat ndikojne ne qelizat dhjamore qe gjenden ne indin nen lekure. Kjo menyre ndikon ne rritjen e energjise me c’rast pelcet membrana e qelizave dhjamore.
Ne kete menyre shkaterrohen qelizat dhjamore duke zvogeluar apo eliminuar numrin e tyre ne inde. Para tretmanit eshte e nevojshme te kryhen analizat laboratorike per tu vertetuar niveli i kolesterolit si dhe ai i triglicerideve. Tretmani eshte krejtesisht pa dhimbje duke u kombinuar me terapine me vakum. Beli qe kishit me pare me nuk ju kthehet, sepse qelizat e shkaterruara dhjamore nuk mund te ringjallen.