Trendi me i fundit i fundeve te lekures

Trendi me i fundit i fundeve duket qe eshte ai i materialit lekure. Shpesh ato cilesohet si funde verore, por qe ato mund te vishen dhe gjate stines se dimrit. Kombinimi eshte ai qe i ben ato te veçante dhe ju jep nje pamje ndryshme.

Ato mund te vishen ne pune dhe gjate fundjaves, ku me pak imagjinate mund t’i shnderroni ne kombinime unike. Fundet lekures mund te jene ne te gjithe ngjyrat.

Per me shume shikoni fotot dhe krijoni nje ide se cili mund te jete kombinimi ideal.