.

Trendi i ri i dizajnit te bluzave ose ‘T-Shirt’ (Foto)

Bluzat pa jake qe ne anglishte njihen si “T-shirts” konsiderohen si nje prej veshjeve me te perhapura te shekullit dhe idete kreative kane bere qe dizajni i tyre te mos dale asnjehere nga moda.

Miliona porosi e imazhe jane percjelle nder vite nepermjet ketyre bluzave dhe kjo gje vazhdon edhe ne ditet e sotme kur imagjinata e kreativiteti vetem sa kane gjetur nje treg edhe me te madh boteror.

Ne vijim ju sjellim modele te ketyre bluzave te perzgjedhur qe bartin porosi apo imazhe mjaft argetuese.