Turizem me canta shpina. Tirana dhe Shqiperia nje vend per tu vizituar

Lidhur me artikullin:

Europa eshte e mbushur me vende te pazbuluara dhe kjo eshte pikerisht ajo qe deshirojne te pasionuarit pas ketij turizmi. Britanikja “the besttravelplaces” rendit pese qytete qe nuk jane desitnacione shume popullore per turizmin me “çanta shpine”, por qe kane nje sere arsyesh per t’u vizituar.

Sarajeva, Bosnje- Hercegovina

Kulture e ndryshme, arkitekture e mrekullueshme, atmosfere unike. Kjo eshte Sarajeva. Kryeqyteti i Bosnje Hercegovines veshtire se mund te krahasohet me nje qytet tjeter te Europes. Xhamite qendrojne afer kishave, duke e bere nje destinacion teveçante per turizmin e religjonit.

Tirana, Shqiperia

Tirana, kryeqyteti i Shqiperise eshte i anashkaluar nga vizitoret. Deri diku kjo eshte e kuptueshme sepse natyra shqiptare eshte rymezuese dhe shume preferojne te eksplorojnebregdetin dhe malet ne vend te qyteteve. Megjithate, Tirana mund te jete nje vendqendrim te pakten per dy apo tre dite. eshte nje vend shume i veçante, i ndryshem nga shumica e kryeqyteteve europiane. Para se gjithash, vendasit jane gjithmone te gatshem per te mikpritur vizitorene kulturen shqiptare. Perveç kesaj, Tirana ka atraksione te shumta. Ushqimi eshte i lire dhe e shijshme. Jeta e nates eshte vibrante. Ka klube, bare e restorante, njeres te rinj dhe energjike.

Kjo eshte pikerisht ajo qe eshte Tirana.

Wroclaw, Poland

Ka diçka te veçante ne lidhje me atmosferen neWroclaw. -se. eshte nje qytet studentor, keshtu qe ka shume te rinj. Jeta ne teeshteplot energji. Ne te mund te ndiheni rinore.

Prizreni, Kosova

Jo vetem Prizreni, por e gjitheKosova eshte duke u anashkaluar nga udhetaret. Edhe turistet e aventures, ata me çanta shpine e kaneharruar ate. eshte per te ardhur keq.Nuk duhet te humbisni shansin per ta vizituar pasi njerezit jane shume mikprites dhe tregohen shume tedashur me vizitoret.

Tartu, Estonia

Estonia eshte nje “qoshe” misterioze e Europes. Ajo nuk i takon destinacioneve turistike me te njohura te kontinentit. Ne fakt, njerezit kane tendence per ta pare ate vetem neharte. eshte e vogel dhe ndodhet ne veri te Rusise. Mos e lini pa vizituar.

Monitor