Viber behet i papergjueshem

Viber, aplikacioni i komunikimit, perdorur nga 711 milionё perdoruesё behet i papergjueshem

Kompania e themeluar ne Izrael beri te ditur se funksionet e reja do te leshohen globalisht ne javet ne vijim.

Funksionalitetet e reja te privatesise do te jene te disponueshme ne Android, iOS dhe Desktop me versionin 6.0 te aplikacionit, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Enkriptimi i Viber do te varioje ne disa nivele sigurie, beri te ditur kompania, te cilat vizualisht do te perkthehen ne formen e nje “kyçi” me ngjyre qe shfaqet ne te djathe te fushes se dergimit te mesazheve.

Nese mbart ngjyren gri, do te thote se komunikimi ne ate moment eshte teresisht i enkriptuar.

Ngjyra e kuqe do te thote se personi me te cilin po flisni nuk ka te aktivizuar enkriptimin.

/Gazeta Express