10/09/2015

Kategori: Business Pulse

Fushata e re e Mango-s

Kjo eshte fushata e re e firmes se madhe spanjolle te veshjes "MANGO." Ajo ka mobilizuar kesaj here dy modelet me te njohura te botes, Cara Delevigne dhe Kate Moss, te dyja angjeze.

780 views

Video Kategoria: Business Pulse

Faqe 1 nga 3123