10/04/2015

Kategori: Teknologji

Zbuloni risite e Samsung Galaxy S6 dhe S6 edge

Te realizuara me kujdes me metal dhe xham,  Galaxy S6 dhe S6 edge kombinojne dizajnin me tipare te fuqishme. Shikojini ato ne kete video:

583 views

Video Kategoria: Teknologji

Faqe 2 nga 3123