09/07/2015

Kategori: Lifestyle

10 aktoret qe per pak desh vdiqen ne sheshin e xhirimeve

Ja 10 aktoret dhe aktoret qe per shkak te incidenteve te ndryshme desh humben jeten ne sheshin e xhirimeve.

715 views