03/08/2015

Kategori: Lajme

10 vrasesit me te rinj ne histori !!! (video)

Historia ka njohur shume vrases. Po keta jane vrasesit me te rinj te historise. Qe nga 1 djalosh 6 vjecar qe vret shokun e tij 8 vjecar dhe deri te nje adoleshent qe vret mamane e tij.

909 views