17/02/2015

Kategori: Lifestyle

25 menyra per mbajtjen e shallit me stil

Nje nga menyrat me te lehta dhe me efikse per te zbukuruar paraqitjen tuaj dhe per t’i dhene stil modern eshte edhe mbajtja e shallit. Ketu ju paraqesim nje video ku shfaqen instruksione per menyrat e ndryshme ne te cilat mund te lidhni dhe mbani shallin. Ne video prezantohen 23 menyra te ndryshme dhe mjaft te thjeshta per lidhjen e shallit. Pasi te keni pare videon sigurisht qe do t’ju lind deshira te merrni shallin dhe te provoni nje nga menyrat e paraqitura.

1,598 views