27/04/2015

Kategori: Business Pulse

A doni ta dini se si eshte nje dite e Richard Branson?

Ja si eshte nje dite e sipermarresit dhe investitorit me te njohur anglez, Richard Branson i cili eshte drejtuesi i Virgin Group.

307 views