04/06/2015

Kategori: Business Pulse

Arsyeja e vetme me e madhe prapa suksesit te startups

Ne TedX 2015, Bill Gross zbuloi arsyen kryesore te suksesit te startups. Gross, themelues i shume startups perfshire Idealab, dhe inkubator i shume te tjerave, pati interesin te zbulonte perse disa kompani triumfojne dhe disa te tjera jo. Keshtu ai grumbulloi informacion nga qindra kompani, perfshire te tijen dhe i listoi ato sipas 5 faktoresh kyce. Ai gjeti nje faktor qe binte ne sy midis te tjereve. Nje faktor qe e cuditi edhe vete Z. Gross! Kush eshte ai valle?

251 views