18/02/2015

Kategori: Lajme

Banoret e “Kombinatit” ne proteste per mungesen e energjise

Disa dhjetera banore te zones se “Kombinatit” protestuan pasditen e se martes per nderprerjen e energjise elektrike. Banoret jane se shprehur se prej gati nje jave pa energjie elektrike pasi OSHEE ua ka nderprere. Banoret e pranojne faktin se jane debitore, por njekohesisht ata deklarojne se kane lidhur kontrata te rregullta per shlyerjen e kesa debie, ndaj e quajne kete te padrejte. Gjate protestes, dy banore kane shfaqur probleme shendetesore dhe jane derguar ne spital per kujdes shendetesor. Burimi:Ora News

182 views