04/02/2015

Kategori: Lajme

Banorët rrëfejnë orët e tmerrit(video)

Pamja qe te ofrohet ne nje nga shtepite e shumta ne fshatin Ferras te qarkut e Fierit eshte e mjerueshme, per shkak te vershimit te ujerave te lumit Vjosa. Ne keto dite te ftohta dimri banoreve u duhet te perballen edhe me demet e shkaktuara nga permbytjet. Aranit Droda, Prej kater ditesh perpiqet te largoje balten dhe ujerat e zeza nga banesa e tij. Per te nuk eshte e thjeshte te kujtojne edhe nje here oret e tmerrit qe kaluan nen pushtetin e ujit. Ne te njejten situate ndodhet edhe familja e Fitim Myrtajt. Pamja eshte thuajse e njejte ne te gjitha banesat e permbytura. Uje, balte dhe perpjekje per te pastruar llumin me shpresen se ne dere do te trokas shteti dhe perfaqesuesit e tij.

205 views