25/05/2015

Kategori: Lajme

Erion Veliaj: Bashke me ju do ta çojmë Tiranen ne Drejtimin e Duhur!

Kryebashkiak 24 orë në 7 ditë. Më jep 5min kohë për të parë këtë video që shpjegon ëndrrën tonë për Tiranën dhe pse na duhet një ekip energjik që punon 24/7. Besoj te një qytet që duhet të jetë çdo ditë në shërbim të qytetarëve; te qyteti si një hapësirë morale, kulturore, artistike e sociale. Besoj te një qytet ku gjithsecili prej nesh realizon ëndrrat e tij. Kjo është sfida ime dhe e ekipit tim. #Bashke me ju do ta çojmë Tiranën në Drejtimin e Duhur!  

301 views