03/11/2014

Kategori: Lifestyle

Beme baba te te ngjaj!!! Beme mama te te ngjaj

Jane personazhe VIP qe jane kopje te baballareve te tyre. Anglelina Jolie dhe babai i saj John Voight. Jaden Smith dhe Will Smith. Kate Hudson dhe Goldie Hawn. Ngjashmeria eshte aq e madhe sa ne kete rast fjalise 'Beme baba te te ngjaj' i duhet shtuar dhe 'Beme mama te te ngjaj'.

752 views