24/11/2014

Kategori: Lifestyle

Bleona Qereti gati e zhveshur ne ceremonine e AMA 2014

Kengetarja shqiptare Bleona Qereti ka marre pjese ne ceremonine e AMA, American Music Awards gati e zhveshur. Me nje rrjete dhe nje pale tanga paraqitja e Bleona Qereti po ben xhiron e botes.

1,171 views