23/04/2015

Kategori: Sport

Cana qan per luften ne Kosove (VIDEO)

Lorik Cana nuk ka mundur t’i permbahet loteve gjate nje interviste ne emisionin Kontrata ne Agon Channel. Lorik Cana eshte i lidhur ngushte me Kosoven, edhe pse eshte rritur ne Zvicer dhe ne vendet tjera evropiane. Kapiteni i Kombetares Shqiptare ishte mysafir ne emisionin Kontrata ne televizionin ‘Agon Channel’. Gjate ketij emisioni Loriku nuk ka mundur t’i permbahet loteve. Ai ka shperthyer ne lot, per shokun e te ngushte, te cilin e kishte humbur ne lufte, e i cili quhej Kushtrim Kelmendi.

557 views