22/11/2014

Kategori: Lifestyle

Cfare ndodh po te hapesh dritaren ne minus 38 grade

Ne Rusi kane bere nje 'eksperiment'. Temperatura brenda ne dhome ka qene rreth 25 grade ndersa jashte minus 38 grade. Cfare ndodhe nese hapim dritaren dhe ajri i ngrohte bashkohet me ajrin e ftohte? Kjo video e tregon shume qarte.

419 views