22/10/2014

Kategori: Sport

Chelsea – Maribor 6 – 0

Skuadra e Jose Mourinho nuk eshte kursyer aspak kunder skuadres sllovene. 6 gola te shenuar ku edhe veteranet Drogba dhe Terry kane arriture te shenojne.

201 views